Site-ul https://www.mdmgrup.ro numit în continuare https://www.mdmgrup.ro, este proprietatea ROMPROD MDM SRL , persoană juridică înregistrată în Focșani, Bdul. Unirii 51, cu datele de identificare la registrul comerțului J39/1256/1994, CUI/CIF: RO6704439 , numită în continuare ROMPROD MDM SRL .

Produsele care se regăsesc pe acest site nu sunt destinate revânzării.

Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenție a acestora. ROMPROD MDM SRL își asumă dreptul de a modifică aceste prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune poate fi accesată în această pagină.

ROMPROD MDM SRL garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe site-ul https://www.mdmgrup.ro și nu îi conferă dreptul de a descarcă sau de a modifică parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei ROMPROD MDM SRL fără acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legătură web – link – către https://www.mdmgrup.ro este limitat, neexclusiv și revocabil, și este acordat atât timp cât nu aduce neajunsuri de orice fel pentru ROMPROD MDM SRL sau oricăruia dintre partenerii noștri, numai după obținerea în scris sau prin email a acordului nostru.

1. Dreptul de autor al ROMPROD MDM SRL asupra informațiilor publicate pe site

Întregul conținut al site-ului https://www.mdmgrup.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, email-uri, scripturi, programe și alte date – este proprietatea ROMPROD MDM SRL și a furnizorilor săi și este aparat de Legea pentru protecția drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială.

Folosirea fără acordul ROMPROD MDM SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare. Se permite folosirea site-ului https://www.mdmgrup.ro numai în limitele metionate în prezentul document. Pentru raportarea încălcării legii drepturilor de autor, va rugăm să ne contactați pe e-mail gdpr@citu.ro sau să sunați la numărul de telefon 0767 08 02 01.

2. Produsele și serviciile oferite pe site-ul https://www.mdmgrup.ro.

ROMPROD MDM SRL oferă garanție, în mod expres, implicit, în ceea ce privește funcționarea acestui site, informația, corectitudinea descrierilor, actualizarea conținutului, produsele de pe site precum și potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord în mod expres că folosirea acestui site și cumpărarea produselor. Imaginile publicate pe site nu sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate în orice mod (culoare, formă, aspect etc.).

Conținutul https://www.mdmgrup.ro (texte, descrieri ale produselor, specificații tehnice, imagini, simboluri) este proprietatea intelectuală a ROMPROD MDM SRL ȘI este aparat de Legea pentru protecția drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. ROMPROD MDM SRL își rezervă dreptul să modifice descrierile și specificațiile produselor fără o notificare prealabilă.

3. Modalitatea de comandă

Cumpărarea produselor din magazinul nostru https://www.mdmgrup.ro o puteți face comandând online, doar pe site-urile partenerilor sau din aplicații.

Produsele pe care doriți să le comandăți pot fi găsite fie prin utilizarea meniului “Produsele noastre”, ce conține categoriile de produse, fie prin folosirea câmpului de căutare. Procesul de comandă este încheiat cu succes când sunteți informat de către aplicațiile menționate, pe email/ sms/ telefonic că această este procesată și va fi livrată.

4. Modalități de plata disponibile

Plata produselor comandate de pe site-urile sau aplicațiile menționate, se poate efectua în următoarele moduri:

– Ramburs, în momentul în care curierul ajunge la destinație.

– În avans la sediul nostru, plata online cu cardul sau trnsfer bancar în aplicația în care ați comandat.

5. Livrarea produselor

Livrarea produselor se va face doar în municipiul Focșani, prin intermediul serviciilor de livrare.

Recepția produselor reprezintă acceptul clientului că produsele au ajuns în stare bună și corespund cantitativ și calitativ cu ceea ce s-a comandat și această este făcută în momentul primirii/predării documentelor fiscale legale ce însoțesc coletul.

ROMPROD MDM SRL își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de ROMPROD MDM SRL care includ: incendii, explozii, inundații, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forță majoră conform uzanțelor legii românești.

6. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile către alte site-uri, erori de funcționare

Site-ul https://www.mdmgrup.ro este găzduit de serverele unei terțe firme. ROMPROD MDM SRL nu va putea fi făcută responsabilă pentru eventualele erori apărute pe site indiferent de motivele apariției lor, acestea incluzând modificări ale site-ului, setări sau actualizări ale scripturilor programate. ROMPROD MDM SRL nu va putea fi făcută răspunzătoare pentru erorile apărute din cauza folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului https://www.mdmgrup.ro. ROMPROD MDM SRL nu răspunde de conținutul, calitatea sau natură site-urilor la care se ajunge prin legături de pe site-ul https://www.mdmgrup.ro. Pentru respectivele site-uri, răspunderea integrală o poartă proprietarii site-urilor în cauza.

7. Politică de confidențialitate

Va rugăm să citiți aici https://www.mdmgrup.ro/politica-de-confidentialitate/ Politică de confidențialitate cu atenție și să va sigurati că o înțelegeți. Acceptarea acestei Politici de confidențialitate este prezumată odată cu prima dumneavoastră vizită pe Site-ul https://www.mdmgrup.ro. Dacă nu sunteți de acord cu această Politică de confidențialitate, trebuie să încetați imediat folosirea Site-ului.

8. Dispoziții finale

Orice altă problema cauzată de produsele și serviciile prezentate pe https://www.mdmgrup.ro și care nu este deja tratată de nici un articol din prezentul document, se va soluționa pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucrătoare de la dată sesizării în scris a problemelor, de către utilizator. Dacă apar probleme care nu par a putea fi rezolvate cu persoană cu care discutați, puteți lua legătură pentru o conciliere gratuită cu Adrian la adresa de mail adrian@citu.ro.

În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competență revine instanțelor de judecată române sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele părți. Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții de Utilizare a site-ului https://www.mdmgrup.ro, clientul își asumă în totalitate consecințele ce decurg din folosirea în aceste condiții a site-ului.

9. Date de identificare firma

ROMPROD MDM SRL
Sediu Social: Bdul. Unirii 51, Focșani,
CUI: RO6704439
Reg. Comerțului: J39/1256/1994

Solicită ofertă Personalizată

Solicită ofertă Personalizată

  Numele (obligatoriu)

  Adresa de email (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Alte detalii

  Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și folosirea datelor dvs. pe acest site web

  Solicită ofertă Personalizată

   Numele (obligatoriu)

   Adresa de email (obligatoriu)

   Telefon (obligatoriu)

   Alte detalii

   Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și folosirea datelor dvs. pe acest site web